20. oldtimer relly u Novoj Gradiški

Organizatori su i domaćini, tradicionalno, bili članovi Oltimer kluba „Classic 99“ Nova Gradiška, Kluba koji ove godine obilježava 20-i rođendan.

Godine su to uloženoga truda, rada, velike ljubavi prema starim automobilima, ali i svemu onome što je, zapravo, tehnička baština ovoga kraja.

Opširnije...

„Slavonski dućan“- mjesto tradicije, domaćih proizvoda, slavonskih delicija

Otvoren je 3. srpnja u novom, modernom, velikom prostoru na novoj adresi u središtu grada-novogradiškom Trgu kralja Tomislava 15.

Mjesto je to koje odiše slavonskim običajima, tradicijom, likovnom umjetnošću sa bogatom gastro i eno ponudom, a novina je i mogućnost degustcije slavonskih delicija-kulena, kulenove seke, čvaraka...uz domaću kapljicu-vina novogradiških i proizvođača ovoga kraja.

Opširnije...

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST STOŽERA CIVILNE ZASTITE BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE- 29.06.2020.

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nema novih pozitivnih osoba na virus SARS-CoV-2. Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije tako i dalje iznosi 45, a sveukupan 50 (5 osoba ima službeno prebivalište u Brodsko-posavskoj županiji, ali žive u drugim dijelovima RH).

Tijekom jučerašnjeg dana stigao je pozitivan nalaz za jednu osobu s područja Đakovštine u Osječko-baranjskoj županiji, a koja radi kao učiteljica razredne nastave u OŠ Sikirevci.

Opširnije...

Promovirana druga generacija prvostupnika sestrinstva na izvanrednom studiju u Novoj Gradiški

Učinjeno je to na središnjem gradskom trgu u nazočnosti diplomanata, njihovih roditelja, prijatelja, obitelji, kao i gostiju koji su s njima došli podijeliti radost ovoga, za njih, velikoga dana.

Nazočni su bili i gradonačelnik i saborski zastupnik Vinko Grgić i pročelnica upravnog odjela za sport i kulturu BPŽ dr. sc. Anica Vukašinović.

Opširnije...

Tužna 50. obljetnica legendarnog glazbenog festivala Glastonbury

Vijesti o otkazivanju javnih događaja - od sportskih do glazbenih – stižu gotovo svakodnevno. Brojni ljetni koncerti i open-air festivali su otkazani ili im je termin održavanja pomaknut  za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa, koji očito zaustavlja svijet.

Tako je otkazan i jedan od najpoznatijih i najznačajnijih glazbenih festivala na svijetu, Glastonbury koji se trebao održati od 24. do 28. lipnja 2020. godine. 

Opširnije...

Potkategorije

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner