Dani otvorenih vrata udruga - UDRUGA FRANAK

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga Franak se priključuje ovoj manifestaciji, te u tom smislu organizira događanje pod nazivom „Pravni i ekonomski savjeti korisnicima financijskih i kreditnih usluga i proizvoda“.  Svi zainteresirani posjetitelji moći će se upoznati s radom udruge, aktivnostima koje udruge provodi te ciljevima koje želi postići. Udruga Franak poziva sve sadašnje i buduće korisnike kreditnih usluga i proizvoda da se informiraju o svojim pravima i da iskoriste korisne savjete vrijednih volontera udruge. Također, svi korisnici zaduženi kod kreditnih institucija, koji su ugovorili kredit s promjenjivim kamatnim stopama, u razdoblju od 2003. - 2010. god., mogu ponijeti svoje ugovore o kreditu, kao i promjene kamatnih stopa, te odmah saznati koje mogućnosti imaju ukoliko se promjene kamatnih stopa pokažu nezakonite. Isto tako, Udruga Franak poziva sve posjetitelje da se pridruže u radu udruge i pomaganju drugima te upoznaju prednosti i čari volontiranja.

Udruga Franak će obilježiti Dane otvorenih vrata u:

NOVOJ GRADIŠKI – M. Benkovića 11 (Vatrogasni dom), SRIJEDA od 18:00-20:00 sati

Udruga Franak Vas poziva da dođete i podržite ovu manifestaciju kako bismo svi zajedno mogli saznati pravne mogućnosti za sve korisnike kredita. Nadamo se da ćete svojim dolaskom i pravnim savjetima uvelike pomoći našim članovima.

Veselimo se na Vašem dolasku!

Udruga Franak

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner