Svi smo pobjednici i donosimo kući bogatstvo novih prijateljstava (foto)

U organizaciji rukometnih veterana Makedonije, dosadašnji memorijalni susret veterana Makedonije i Nove Gradiške prerastao je u Međunarodni memorijalni turnir rukometnih veterana "Toše Proeski".

Ovogodišnji prvi turnir organiziran je u Kavadarcima, sudjelovale su ženske i muške ekipe iz Makedonije, BiH, Srbije i Hrvatske (Nova Gradiška), a održan je od 13.10 do 16.10 2016.

Uz sportsko druženje domaćini su se veoma potrudili i u tome uspjeli da se sve ekipe osjećaju veoma ugodno i uvijek dobrodošle. Uz sportski dio vremena odvojeno je vrijeme i za neformalno druženje. U sklopu memorijala organiziran je i onaj službeni dio, gdje je delegacija Grada Nova Gradiška na čelu sa Gradonačeknikom Vinkom Grgićem imala prvi radni sastanak sa predstavnicima Grada Kruševa, rodnog mjesta Tošeta Proeskog ali i obilazak memorijalnog kompleksa kao i posjet posljednjeg počivališta "Balkanskog slavuja" gdje mu je odana počast paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća.

Govoreći u svoje ime ali vjerujući da i ostali dijele iste utiske na protekli vikend uz stav da iako živimo na raznim stranama, ostaje spoznaja da imamo prijatelje velikog srca i otvorene duše. Iako mnogi očekuju u nastavku rezultate turnira, njih namjerno ne spominjem jer iz Makedonije smo se svi vratili kao pobjednici te bogatiji za još mnoga nova prijateljstva.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner