Državno prvenstvo gluhih u FUTSALU – 2.liga

Športska Udruga gluhih Nova Gradiška je sudjelovala na Državnom Prvenstvu u FUTSALU – 2.liga koji se održao dana 15. Listopada 2016. Godine u dvorani Elektrotehničke škole – Nova Gradiška.

Sudjelovalo je 4 športskih klubova gluhih iz Nove Gradiške, Varaždina, Belišća te Zadra. Dolaskom novog tehničkog direktora Raula Gojanovića dio pravila za Futsal se izmjenio kao što je 2 x 20 minuta te naziv mali nogomet se promijenio sad se zove Futsal. Naime, dali smo sve od sebe i doista smo se potrudili da održimo ugled Športsku Udrugu gluhih Nova Gradiška . Tog dana igranja pokupili smo 1 pobjedu i dva poraza te smo skupili 3 boda što je bilo dovoljno za osvojeno treće mjesto a dok je prvo mjesto je zasluženo osvojio Zadar, drugo mjesto je pripalo Varaždinu. Za ŠUG NG su nastupili Ivica Marjanović, Antonio Škvorić, Ivan Šimunović, Josip Bošnjak, Damir Starčević, Toni Mladić, Mate Bekavac, Nikola Markaj, Karlo Žunec, Ivica Terzić i Leonardo Vučak – svim igračima se zahvaljujemo na maksimalnom trudu te smo imali najmanje prekršaja od svih klubova na natjecanju i osvojili smo FAIR PLAY.

Zahvaljujemo se na potpori Elektrotehničke škole odnosno Brodsko-posavskoj županiji, Savezu Sportova Nova Gradiška, Hrvatskom Sportskom savezu gluhih na tehničkoj potpori u organizaciji prvenstva, sucima Đuri Keseru i Zdenku Mergedušu te zapisničaru Branku Tomeku. Na kraju svega jedna velika zahvala volonterima Športske Udruge gluhih Nova Gradiška koji su bili uz nas cijelo vrijeme te su pomagali gostima da se što bolje snađu u ovom gradu.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner