Greiner potpredsjednik Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista

HR Laburisti 08 03 1

Na temelju članka 28. st. 2. Statuta sazvana je 1. (konstituirajuću) sjednica Nacionalnog vijeća koja se održala 7. ožujka  2015. godine u Zagrebu. Predsjednik Hrvatskih laburista Brodsko-posavske županije Vlatko Greiner jednoglasno je  od delegata izabran u najviše tijelo stranke za potpredsjednika Nacionalnog vijeća Hrvatskih laburista-Stranke rada Republike Hrvatske .

Zahvaljujem na povjerenju koje mi je dano, te osjećam veliku odgovornost i obavezu da ubuduće doprinesem još više za Hrvatske laburiste kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Ne služim se demagogijom i ne volim političke parole, nisam opterećen ideološkim podjelama, ali sam ponosan što mi je ukazano tako veliko povjerenje.

HR Laburisti 08 03 2

Konačno su unutarstranački izbori završeni i taj proces preslagivanja je završio. Sad  znamo da smo podvukli crtu. Više od godinu dana bavili smo se sami sa sobom , prolazili razno-razna previranja ,pa usudio bi se reći i podmetanja,što nas je  previše koštalo.Imamo dobru infrastrukturu, imamo sjajne ljude i članstvo, sad trebamo svi glave skupa jer su parlamentarni izbori pred vratima. Rekao je Vlatko Greiner.

HR Laburisti 08 03 3