Drugi Sajam vjenčanja najavljen na Konferenciji za novinare

Ove će godine biti održan 2. prosinca u školsko-sportskoj dvorani novogradiške Elektrotehničke i ekonomske škole.

SV 2

Povodom ovog vrijednog događaja, koji će ove godine okupiti poduzetnike i obrtnike iz cijele Slavonije, nedavno je održana Konferencija za novinare na kojoj su o projektu izvjestili Ljiljana Šoch, vlasnica Salona vjenčanica "Exclusive", organizatorica Sajma i Tomislav Šimić predsjednik Udruženja obrtnika grada Nova Gradiška.

-Na Sajmu će nam se predstaviti 50-ak izlagača, pa iako ga organiziramo drugu godinu za redom, prvi će puta okupiti izlagače iz cijele Slavonije. Prošle godine imali smo izlagače samo iz našega grada. Dolaze nam izlagači iz Slavonskoga Broda, Požege, Lipovljana, Osijeka, Vinkovaca, Vukovara, što nam je iznimno drago. Nadamo se također da će Sajam posjetiti veliki broj sugrađana, a očekujemo i goste iz cijele Slavonije, pa i šire. Sajam će toga 2. prosinca početi u 10 sati, ulaz je slobodan.

Popratni sadržaj Sajma će biti i prezentacije usluga i ponude za vjenčanja, kao i bogata ponuda slavonskih delicija uz degustaciju. U večernjim satima bit će modna revija na kojoj će nastupiti "Dominic &company", Twirling club Požega,  Plesni studio Marine Mihelčić, a zvijezda večeri bit će Ana Rucner, što nam je iznimna čast. Program modne revije i zabavno-scenski program, kao i prošle godine, vodit će Mirna Maras.

Očekuje nas puno iznenađenja, mladence puno poklona i popusta. Posebno se zahvaljujem Udruženju obrtnika grada Nova Gradiška i predsjedniku Tomislavu Šimiću, Gradu NG, županiji Brodsko-posavskoj, županijskoj Obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici grada NG, koji su nam svi bili od velike pomoći- istaknula je Ljiljana Šoch.

Udruženje obrtnika je uvijek spremno pomoći i podržati ovakve projekte, potvrdio je Tomislav Šimić, a to je, kako je Šimić istanuo i dio njihovog programa rada i aktivnosti.

- Posebno smo potpora ovako većim manifestacijama i projektima i kao Udruženje, nalazimo sluha i nastojimo, koliko je u našim mogućnostima, pomoći, ali i poticati ih. I ovim se putem želim zahvaliti gospođi Ljiljani Šoch i njezinom salonu "Exclusive" jer smatram kako je u današnje vrijeme velika hrabrost odvažiti se na jedan ovakav projekt, budući da znamo kako je situacija teška posebno u Slavoniji iz koje je najviše mladih i otišlo "trbuhom za kruhom". Nastojimo i u Gradu, ali i okolici okupiti poduzetnike, potaći ih da i vlastitim aktivnostima doprinesu boljem i ugodnijem življenju te da se iz te letargije probudimo i damo novog života. Vjerujem da će ovaj projekt uspjeti i drago mi je što se to događa u Novoj Gradiški i uz veliku pomoć i Grada. Vjerujem da će u budućnosti biti još ovakvih aktivnosti, a mi smo, kao Udruženje obrtnika tu da ih i pomognemo- naglasio je Tomislav Šimić.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner