Završeno obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Gimnaziji Nova Gradiška

Od petnaestoga studenoga do petnaestoga prosinca tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti učenici Gimnazije Nova Gradiška proveli su  mnoge aktivnostima s ciljem promicanja svijesti o poteškoćama koje uzrokuju različiti oblici ovisnosti.

Održane su  dvije debate održane za učenike i javnost. Debatni tim, pod vodstvom Koraljke Hausnet Lasović, pripremio je rasprave na teze:

 Ovaj dom smatra da ovisnost o internetu šteti zdravlju tinejdžera Ovaj dom smatra da pušenje na javnim prostorima treba zabraniti. 

Valja spomenuti i da su se na svim satovima razredne nastave održale radionice s temom prevencije o ovisnosti, a u školi je organizirana i izložba plakata svih šesnaest razrednih odjela. Svakako, najvažnija je gimnazijska aktivnost bio  koncert Glazbom protiv ovisnosti. Zbor, tamburaški i rock sastav GNG, kao i Vjekoslav Banovčić i Barbara Dautović pripremili su vrhunski doživljaj svim posjetiteljima. Koncert je bio potpuno besplatan, a cilj je ispunjen - osvijestiti sugrađane o već prije spomenutim temama, kao i pokazati što sve gimnazijalci mogu.

P1290781

P1290779

P1290772

P1290762

P1290761

P1290757

 

Foto: GNG

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner