Poznati su sudionici ovogodišnjeg 8. turnira rukometnih veterana "Ivo Petranović 2018"

Tradicionalni turnir  rukometnih veterana ove godine će biti održan 26. i 27. siječnja u školsko-sportskoj dvorani ETŠ i ekonomske škole, a stiže rekordan broj ekipa što je u intervjuu rekao i Goran Matijević u ime organizatora, novogradiških rukometnih veterana.

Promociji rukometa, ali i Nove Gradiške kao grada koji nastavlja s ovom sportskom tradicijom doprinijet će slijedeće ekipe:

MUŠKARCI    VRK  Republika Makedonija, Novi Sad 021, VRK Rukometni veterani "Radnički" Goražde, VRK Tuzla, VRK "Borac" Travnik, VRK Srednjoškolac, VRK Varaždin, VRK Bjelovar, VRK NEXE Našice, VRK Staro Petrovo Selo,VRK Slavonski Brod, RV Nova Gradiška. 

 

ŽENE: Gevgelija, Republika Makedonija, ŽVRK Frajle-Internacionale, ŽVRK Slavonski Brod, VRK Olimpija ŽVRK Osijek, ŽVRK "Slavonka", ŽVRK Kozarska Dubica,ŽVRK Sombor, Rukometne NS veteranke, ŽVRK Kočevje-Gorica.

 

I ovim putem poziv svima:  Svakako dođite 26. i 27. siječnja na "festival rukometa" uživajte, družite se s domaćinima i gostima, a svakako povedite i djecu i mlade. Možda se i među njima krije neki rukometni talent, no najvažnije ih je zainteresirati za sport i zdrav naćin života.

Također podjsećamo kako će prvi puta Turnir biti moguće pratiti i putem live streaminga na kanalu UNITAS WebVidea

.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner