MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR „ SRCE BOSNE“ NA VLAŠIĆU

Ej, Vlašiću planino stara, koja šalješ pozdrave preko drugara, i čekaš nas četu veterana! Zato idemo u planine jer tamo nema zime. I tako stižu na Vlašić ekipe sjajnih veterana, puni elana.

Vlasic ngb

Aljin i Davor domaćini pravi, otvorenog srca dočekuju nas, i uzvikaše na sav glas: „Dobro došli četo mrava najboljih veterana!“ Mnogo smo vredni bili sve smo vam pripremili. Nek vam ova sva tri dana budu lepa i nasmejana.

Na planini okupili se svi, kao jezgro pretvorili se mi. Sa 1943m Vlašićke visine, ta lepota prirode koja pozitivno zrači. I kad šuma prolista i behar na grani zablista nema lepše Vlašićke idile.

IMG 1359

Tu je hrana za grupu veterana, i tako sve dane može da se bira, za svakog po nešto ima, ko šta voli i uživa u slobodi. Ćevapi i kobasice zovu nas, dođite i slistite nas za tili čas. Posle kobasica i ćevapa idu rumeni, pečeni jagnjići... dok pogled skreneš, sve nestade i ostanu samo lepljivi prsti........i zato ko je blesav da sedi kući.

IMG 1430

Rukomet sad je tu......volimo ga mi.....zato nema sile da nam to neko ukine. Igra poče na terenu. Svak se bori kako ume, zna....hrabrog srca, jake volje za pobedom sada hrle. Povuci-potegni, lopta brzo iz ruke u ruku ide. Sad je vreme za skok šut i pogodak je tu. A za neke, više sreće drugi put. Borbeni svi u žaru igre na terenu srce ostave. Ferplej sve do kraja, zato sudci kontrolu drže i da nikom ne naude.

IMG 1945

Najbolji pehare dižu ...... zadovoljni i srećni što su osvojili....Pohvale i čestitke kako ekipama tako i za pojedince.

I naravno treće poluvreme radosno čekamo svi, u kojem smo uvek najveseliji mi. Muzika što u dušu dira .....u ritmu igramo....pevamo svi u glas. Ritam nas pokreće kao gas.

IMG 1914

Tu je fotograf Moca koji voli da škljoca. Fotografije njegove svako rado čeka, kako bi gledali stalno sve iz početka.

U srcu Bosne devojačko veče slavimo mi. Udati Jelenu T. i Jelenu S. želimo svi. Ekipa FRAJLI u šljokicama sad je tu.... pozitivnom energijom mnogo zrače....pevaju, igraju sve jače. Zato nazdravi smo za buduće dane i za sreću njihovu ispili čaše.

IMG 1563

Jelena i Jelena srca im se uvek smeju, toplom dušom ekipe greju. To su one drage i mile, uvek hrabro sve nas bodre. Devojčko veče u veselju prođe....Ozarena lica čekaju i taj svadbeni dan kada će reći sudbonosno DA.

Domaćini divni, gostoprimivi i već umorni, srećna lica ispraćaju nas. Veliko hvala Aljinu i Davoru za divne dane, dobroj organizaciji....i naravno poseban pozdrav VRK BORAC.

Nema mira ni tišine...na Vlašiću lude noći i rado ćemo opet doći!!!!

                

           

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner