Rukometni klub Nova Gradiška uz novog predsjednika

Poslije pozdravne riječi dosadašnjeg dugogodišnjeg predsjednika Kluba, Ivana Sertića i izvješća o radu

gdje su spomenuti mnogi uspjesi bez obzira na mnoge poteškoće sa financiranjem i održavanjem treninga, klub je zabilježio veoma dobre rezultate u proteklih desetak godina rada. Iako su mnogi dobri igrači zbog daljnjeg školovana otišli iz Nove Gradiške ipak su nalazili načina da održavaju kvalitetu igre svojim dolascima na utakmice i treninge, koji su uzgred rečeno održavani mnogo rijeđe nego u klubovima sa kojima su se uspješno nosili na terenu.

U dalnjem radu kluba je potrebno povesti računa o podmlatku, jer kako je rečeno, samo tako rukomet u Novoj Gradiški može opstati. Po nastavku Skupštine kluba prišlo se izboru novog rukovodstva kluba te je po glasanju za novog predsjednika izabran Goran Matijević, dugogodišnji član, aktivan igrač i trener. Matijević se po izboru za predsjednika kluba zahvalio dosadašnjem predsjedniku Sertiću uz napomenu da je sam Sertić kroz ove godine puno napravio za klub i rukometni sport općenito a prisutnima na skupštini se zahvalio na ukazanom mu povjerenju te u nastavku iznio ono što i kako planira voditi klub, privući nove članove/igrače.

Pozdravnim govorom svima prisutnima se obratio Borislav Vidošić, zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti, te spomenuo da kao dugogodišnji sportski radnik je svjestan teškoća sa kojima se Rukometni klub susreće ali je naglasio da je Grad spreman podržati sve što što planiraju učiniti kako bi rukometni sport u našem gradu nastavio tradiciju dugu šest decenija i poželio uspjeh u radu novoizabranom predsjedniku Rukometnog kluba Nova Gradiška, GORANU MATIJEVIĆU.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner