PiNGpoNGiraj po NG i ove subote na šahovnici

Nakon zadnjeg piNG poNGiranja u našem gradu i nakon velikog interesa za taj sport, članovi Stolnoteniskog kluba i ove subote vas pozivaju a sve bitno pročitajte u nastavku teksta.

U subotu, 6.10.2018., od 10 do 13 sati u Novoj Gradišci na popularnoj šahovnici nastavlja se akcija popularizacije stolnog tenisa piNGaj po NG koju organizira Stolnoteniski klub Strmac.

Stolnotenisači će za zainteresirane pripremiti dva stola i robot za izbacivanje loptica koji se koristi za treniranje udaraca, kako iskusnih tako i stolnotenisača početnika.

 piNG poNG

Ova je manifestacija samo dio projekta čije je provođenje sufinancirala Zaklada za civilno društvo s ciljem popularizacije stolnoga tenisa među djecom, ali i odraslima.

STK Strmac svoje treninge održava u staroj dvorani "SOFKE" (dvorište starog suda) radnim danima. Djeca imaju treninge ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:30 do 21:00, u tri skupine, dok veterani treniraju utorkom i četvrtom od 18:00 do 21:00.

Dođite ove subote na šahovnicu i doznajte sve detalje o stolnom tenisu u Novoj Gradiški i terminima treninga. Možete se okušati u igri s članovima kluba, ali i u treningu s robotom.

PiNGajmo po NG u subotu!

   

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner