EUROPSKI TJEDAN STRUKOVNOG OBRAZOVANJA 5. – 9. 11. 2018.

Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju pokrenut je na inicijativu Europske komisije 2016. godine kako bi se strukovno obrazovanje i osposobljavanje za napredne vještine i kvalitetna radna mjesta učinilo privlačnijim kroz razna događanja koja se održavaju u cijeloj Europi, na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini.

Zainteresirani sudionici Tjedna imaju priliku razmijeniti primjere izvrsnosti s područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, inovativne nastavne prakse, uspješne strukovne programe koji potiču naukovanja, primjere učenja na radnome mjestu, usavršavanja i prekvalifikacije te održivih partnerstava između poduzeća i obrazovnih ustanova.

Naša škola i ove godine priključila se obilježavanju VET WEEK-a i tako postala dio velike priče o važnosti strukovnog obrazovanja kroz tisuće aktivnosti koje će se provoditi ovog tjedna diljem Europe.

Aktivnosti koje planiramo jesu posjeti osnovnim školama u gradu i okolici. Tijekom posjeta učenici maturanti predstavit će zanimanja i aktivnosti koje se realiziraju u našoj školi. Za tu prigodu učenici su snimili video o školi koji ćete imati priliku vidjeti na Facebook i web stranici naše škole.

Tekst: Ivana Gajski Berić

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner