Klub oboljelijh od multiple skleroze u Novoj Gradiški preuzeo je Kauflandovu donaciju

U utorak, 22. siječnja 2019. godine je Klub Društva multiple skleroze BPŽ Nove Gradiške u svojim prostorijama u Ulici Karla Dieneša primio simboličan ček Kauflanove humanitarne akcije ,,Djela,a ne riječi-zajednicu usreći''.

Naime, sama akcija se održava već nekoliko godina i novčanu donaciju od 5 000 kuna Kaufland dodjeljuje udruzi ili organizaciji koju građani odaberu zaokruživanjem rednog broja nakon obavljene kupnje u njihovim poslovnicama. Simboličan ček u iznosu od 5 000 kuna Predsjednici Kluba MS, Martini Piccolo, uručila je voditeljica Odjela za delikatese u Novoj Gradiški, gospođa Ivana Blažić u pratnji gospođe Kristine Vekić i nakon svečanog uručivanja čeka svi nazočni su se mogli počastiti sokovima i grickalicama.

Predsjednica Kluba oboljelih od multiple skleroze, Martina Piccolo, ovom prilikom se zahvalila svim novinarima koji su nazočili ovom događaju, svim članovima Kluba koji su uvelike zaslužni za to da se rad Kluba proteklih godina primjeti, gospođi Sanji Kovačić koja je predložila u poslovnici Kaufland da na listiće uvrste Društvo multiple skleroze BPŽ, Klub Nova Gradiška te najavila kako će sad lakše ostvarivati sve planove koje imaju uz ovu financijsku potporu, a na kraju se srdačno zahvalila svima koji su glasali za njih i rekla je da je sade vrijeme za opravdavanje glasova građana.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner