Novogradiški Stolni tenis

Kadetski tim u sastavu Luka Kruljac, Enio Funes i Hrvoje Pereković je u subotu sudjelovao na državnom turniru za kadete u Dugom Selu.

Enio je prošao grupu i onda u 16 finala izgubio od 10 igrača sa državne liste. Luka i Hrvoje nisu prošli grupu. Nakon dva mjeseca Hrvoje se vratio u natjecateljski pogon nakon neugodne ozljede koljena.

U nedjelju su Dražen Stanić i Enio Funes sudjelovali na kvalifikacijama za pojedinačno državno prvenstvo za seniore koje se održalo u Požegi Dražen Stanić je nakon 5 pobjeda od po 3 prema 0, zaustavljen u finalu od Mihaljevića iu Požege rezultatom 3:1. Sa ovim rezultatom je izborio plasman na pojedinačno prvenstvo Hrvatske koje se održava u 4 mjesecu u Martinu na Muri. Enio Funes je izborio treće mjeseto u grupi, te je utješnom ždrijebu bio treći. Nakon dugo godina STK STRMAC će imati predstavnika na državnom prvenstvu u seniorskoj pojedinačnoj konkurenciji.

Kadetski pogon kluba je u nedjelju gostovao u Virovitici na memorijalnom turniru Tomo Bucar. Sudjelovalo je 15 mladih natjecatelja i ostvareni su odlični rezultati. U kadetskoj konkurenciji Luka Kruljac je osvojio prvo mjesto nakon pobjede u finalu nad Kristijanom Kasanom iz Lipika od 3:0. Nakon nekoliko poraza od igrača iz Lipika, Luka je uspio odnjeti pobjedu i prvo mjesto. Hrvoje Pereković je bio treći u polufinalu u kojem je poražen od Luke Kruljca. Kategorija najmlađi kadeti Nadan Capan je bio drugi nakon poraza 3:2 u finalu od Dominika Špoljarića iz Pitomače. Marko Kruljac je bio treći jer u polufinalu poražen od klubskog suigrača. Kategorija mlađe kadetkinje Ana Videc i Doyia Ghiassi su zauzele treće mjesto,obe su poražene u polufinalu od igračica iz Pitomače. U kategoriji najmlađih kadetkinja Klara Bunikić je zauzela treće mjesto, u polufinalu je poražena od igračice iz Donjeg Miholjca. U kategoriji klinaca Niko Matić je zauzeo treće mjesto nakon poraza 3:2 od igrača iz Pitomače, Marko Krilj je bio treći, a Jakov Videc četvrti. U kategoriji klinceza Ivana Stanić je zauzela treće mjesto, nakon poraza u polufinalu od igračice iz Slatine. Od mladih snaga kluba su još nastupali: Sven Matić, Aryan Ghiassi, Ena Šokić, Barbara Pastuolović i Hrvoje Vuica, oni su ispali u grupnoj fazi. Nekima od najmlađih ovo je bio prvi nastup na turniru.

DSCN2379

DSCN2386

DSCN2394

DSCN2400

DSCN2406

DSCN2414

DSCN2419

DSCN2424

DSCN2435

Sezona je u punom jeku i već idući vikend aktivni će biti seniori koji gostuju u Novskoj u sklopu druge Hrvatske lige zapad, te najmlađi pogon klub koji ima otvoreno regionalno prvenstvo u Slavonskom Brodu.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner