Ovaj vikend je obilježio kraj natjecanja u tri lige u kojima nastupa STK STRMAC

U našoj dvorani završeno prvenstvo 2. HL.

Iako smo porazom završili natjecanje i time izgubili vodeću poziciju svejedno smo zadovoljni osvojenim drugim mjestom koje nas vodi u kvalifikacije za ulazak u 1. HL. Također se možemo pohvaliti što je naš DRAŽEN STANIĆ uvjerivo najbolji igrač lige, a u paru s Domagoj Perekovićem također su osvojili titulu najboljeg para lige. 

Moramo spomenuti i veliki doprinos Nemanje Španovića te našeg najmlađeg Enia Funesa koji je nekoliko puta tijekom sezone donio prevagu našem klubu. ČESTITAMO!!

Naš drugi tim je trećoj lizi završio na trećem mjestu. Time je ponovio uspjeh od prošle sezone. Imali su šansu biti drugi i time se uključiti u kvalifikacije za drugu ligu, no u susjedskom derbiju ekipa Godinjaka je bila bolja i izborila plasman u kvalifikacije. Čestitamo velikim rivalima i velikim prijateljima i želimo im uspjeh u nadolazećim kvalifikacijama. Naš tim su u sezoni predstavljali: Dražen Jelančić, Mladen Funes, Tomislav Petrić, Tomislav Brnčić i Luka Kruljac.

U subotu je u Brodu završena kadetska liga. Stk Strmac je završio na drugom mjestu sa 14 pobjeda i 4 poraza. Prvoplasirana je ekipa Lipe iz Lipika sa 17 pobjeda i 1 porazom. Ovaj vikend smo imali 3 pobjede protiv Virovitice, Slatine i Graničara iz Slavonskog Broda  i 1 poraz od ekipe Pitomače. Naš Luka Kruljac je treći igrač lige, vjerojatno bi Luka bio prvi da je igrao ovaj zadnji vikend, ali zbog školskih obveza nije mogao. Ove sezone STK STRMAC je prvi put nastupao u kadetskoj ligi tako da sa ostvarenim rezultatom u vodstvu kluba su zadovoljni. Za STK STRMAC u kadetskoj lizi su ove sezone nastupali: Luka Kruljac, Hrvoje Perekovć, Šime Zoričić, Nadan Capan, Donya Ghiassi, i Marko Kruljac.

Kraj ligaških natjecanja ne znači da natjecanja staju. Tri naša predstavnika u mlađim kategorijama idu na državno prvenstvo, dva naša predstavnika na regionalni top 8, čekaju nas turniri u Brodu i Lipiku najvažnije sredinom 5 mjeseca kvalifikacije za prvu hrvatsku ligu. I da spomenimo i to da se delegacija STK STRMAC priprema 02.05.2019 godine za gostovanje u Krakovu na finalu lige prvaka koji igra Dr Časl iz Zagreba.

Stk-Strmac20190414-2

Stk-Strmac-20190414-4

Stk-Strmac-20190414-5