STK STRMAC Odličan kraj odlične sezone.

Ova za stolnotenisače Strmca po mnogočemu odlična sezona, došla je do svog kraja.

Seniori su svoje obavili već prije tri tjedan plasmanom u prvu hrvatsku ligu istok. Protekla dva vikenda mlađe kategorija kluba su odradile svoje obveze. Prvi vikend u 6 mjesecu su na programu u Slavonskom Brodu su bili kvalifikacije za držani turnir sportskih igri mladih, koji će održati u 8 mjesecu u Splitu.


U srednjoj starosnoj kategoriji Enio Funes je zauzeo prvo mjesto, a Luka Kruljac drugo. Tim uspjehom Enio je zaradio odlazak u Split. U ovoj kategoriji igrači Strmca su do finala došli bez poraza U najmlađoj kategoriji Marko Kruljac je bio drugi, a Nadan Capan treći. Impresivan turnir je odigrao Marko koji je do finala morao odigrati 5 mečeva i imao je svih 5 pobjeda, poražen je tek u finalu.

Ovaj prošli vikend također u Slavonskom Brodu održao se regionalni turnir top 8 za klince i najmlađe kadeti. To je završni turir na kojem pravo nastupa imaju igrači koji se nalazi na prvih 8 mjesta regionalne rang liste. Subota kategorija najmlađih kadeta Nadan Capan i Marko Kruljac oba su imala skor 5 pobjeda i 2 poraza. Nadan je u komačnom plasmanu treći a, Marko četvrti. Ivana Stanić je kategoriji najmlađih kadetkinja zauzela treće mjesto. Nedjelja dva zlata. Niko Matić u kategoriji klinaca potvrđuje status prvog favorita i bez poraza osvaja zlatnu medalju i ukupno prvo mjesto na reginalnoj rang listi. Ivana Stanić je imala skor 6:1, i kao i još dvije igračice. Zahvaljujući set razlici u međusobnim susretima Ivana je zauzela prvo mjesto. Čestitke Ivani koja je u dva dana uspjela odgirati dva zahtjevna turnira.

Sezona završava iduću subotu kad mlade snage STK STRMCA idu na turnir u Privlaku.

Da bi se i u idućoj sezoni nastavio uspješan put STK STRMCA preko ljetnog raspusta nema pauze. Trenirat će se svaki dan u dvorani za male sportove iza starog suda. Satnica treninga je prilagđena školskim praznicima. Pozivamo sve zainteresirane da dođu i probaju ovaj napeti i zanimljiv sport.

SIMladih-1

SIMladih-2

SIMladih-3

SIMladih-4

SIMladih-5

SIMladih-6

SIMladih-7

SIMladih-8

SIMladih-9

Top-8-4

Top-8-5

Top-8-6

Top-8-7

Top-8-8

Top-8-9

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner