Pojedinačno klupsko prvenstvo u tenisu HEAD 2015.

SPORT Tenis

Teniski klub „Nova Gradiška“ ove natjecateljske godine organizirao je još jedno natjecanje, a to je Pojedinačno klupsko prvenstvo u tenisu HEAD 2015.

Natjecanje je namijenjeno za sve članove kluba koji žele nastupati u ovom natjecanju. Igra se po principu „svatko sa svakim“ te će se na kraju dobiti pojedinačni prvak kluba za 2015. godinu.

Za ovo natjecanje prijavilo se ukupno 28 igrača, članova kluba. Igrači su raspoređeni u tri skupine, Veterani +45, 1.Liga i 2.Liga. Svaki igrač dužan je u tjednu odigrati po jedan susret prema rasporedu igranja koji je dobiven ždrijebanjem. Na kraju natjecanja zadnje plasirani iz 1.Lige ispada u 2.Ligu, a prvoplasirani iz 2.Lige ulazi u 1.Ligu za iduću sezonu.

Natjecanje je krenulo prošli tjedan i reakcije igrača na ovakav oblik natjecanja su pozitivne jer uz službene lige i turnire koji se igraju ovo je odlična prilika za dodatni trening i održavanje forme za natjecanja.

Drago nam je da je interes za igranje tenisa u našem gradu sve veći te da je višegodišnji predani rad teniskih entuzijasta ovog grada na popularizaciji ovog sporta urodio plodom čemu su zasigurno pridonijeli i odlični rezultati naših tenisača u ligaškim natjecanjima kao i rezultati na turnirima diljem Hrvatske i inozemstva.

Posebno nas vesele odlični rezultati našega najmlađeg člana, Frana Rakonića, koji ih ostvaruje marljivim radom i treningom te velikim odricanjem i doprinosom roditelja jer Frana voze na trening u Požegu jer nažalost na toj razini koja mu je sad  potrebna ne može trenirati u Novoj Gradiški jer u gradu nemamo adekvatne teniske terene. Nadamo se da će se i ta situacija nekako riješiti te da ćemo zajedno sa Gradom i svima koji nam žele pomoći, konačno poduzeti konkretne korake za izgradnju teniskih terena. Također treba istaknuti da je i djece u teniskoj školi sve više što je svakako najvrednije i najvažnije da se što više mladih u gradu bavi sportom.

Paertner i sponzor ovog natjecanja je tvrtka Zurcom d.o.o. iz Zagreba koja je zastupnik za HEAD proizvode u RH.