Dođimo svi na grupni start biciklističkog maratona do Makedonije!

 

I ove godine kao i godinu prije, članovi Biciklističkog kluba “Tikveški točakdžije“ iz makedonskog grada Kavadaraca krenuti će na biciklistički put od Nove Gradiške do Kruševa.

Isti se vozi u spomen na lik i djelo prerano preminulog pjevača Toše Proeskog, koji je svojim glasom i porukama povezao ljude u cijeloj regiji. Iako nažalost Toše više nije s nama, njegove poruke ljubavi i mira šire se i dalje. Upravo je to primjer suradnje gore spomenutog kluba i njegovih članova sa članovima Biciklističkog kluba Psunj iz Nove Gradiške. Nakon prošlogodišnjeg dolaska makedonskih biciklista u Novu Gradišku, članovi BK Psunj su u srpnju posjetili svoje prijatelje u Makedoniji o čemu smo već izvještavali. Cilj je oba kluba ovu suradnju održavati i narednih godina kako bi postala tradicionalna te dodatno učvrstila veze između dva navedena kluba i njihovih gradova. 

Grupni start iz Nove Gradiške će biti u ovu nedjelju, 15. 9., u osam sati ujutro na šahovnici. Pozivamo sve da nam se pridruže, a oni najuporniji mogu pratiti bicikliste zajedno sa članovima BK Psunj do Slavonskog Broda gdje im se pridružuju drugi biciklisti. Sve informacije o ovom događaju možete pratiti na facebook stranici “Biciklistički klub Psunj.“ Veselimo se vašem sudjelovanju i dolasku!

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner