IGRE MOGU POČETI (foto)

 Motivacijski skup SDP-a u Zagrebu 

milanovic napred nasi

Parafrazirajući Rundekov „Šejn“, obraćajući se stranačkim kolegama i kolegicama kao lavovima, lavicama, ali i orlovima i sokolovima, prvi čovjek SDP-a u Hrvata, premijer Zoran Milanović, nabrijano i euforično, pred  više od 5 tisuća članova  ( među njima i novogradiških SDP-ovaca), okupljenih na motivacijskom skupu u zagrebačkom Domu sportova.

Službeno je najavio početak nove izborne kampanje. „Lavice i lavovi, idemo po pobjedu! Bit će teško, svaki glas je važan. Rasipanje glasova je opasno i prijeti da se vrate ljudi koji jedva čekaju da Hrvatsku ščepaju za gušu. Hrvatska raste! Ospori ako možeš!! Nema povratka na staro. Ne dopusti! Izađi i bori se, u ovom gradu ima mjesta za svakoga od nas, ali samo za jednu vladu.

Našu vladu! - riječi su kojima je šef SDP-a Zoran Milanović najavio početak velikog sraza s glavnim protivnikom HDZ-om.Jednako vatreno nabrijane motivacijske govore stranačkim kolegama održali su ministri Lalovac i Grčić, te ministrica Opačić, retorikom i stilom nastojeći se približiti mladim, urbano orijentiranim biračima, predstavljajući SDP strankom koja Hrvatsku promišlja srcem, ali i glavom.“Hrvatska nezaustavljivo raste, tako će, s ovom Vladom, poručili su SDP-ovci iz Doma sportova, sigurni u svoju pobjedu, biti i naredne četiri godine!“ Igre, dakle, mogu početi.....( ali, kruha ni za lijeka...?!)