Razvijanje medijske pismenosti primjenom digitalne tehnologije

Zajednički je projekt novogradiške Gimnazije i gradske OŠ „Mato Lovrak“. Provedba i rezultati su prezentirani 27. veljače u Gimnaziji.

Ova aktivnost je ostvarena kao dio podrške Ministarstvu znanost i obrazovanja u provođenju kurikularne reforme koji financira Europska unija putem Službe za potoru strukturnim reformama Europske komisije, a provodi British Council.

Opširnije...

Job club – Centar jednakih mogućnosti

Projekt je to čiju je provedbu počela Udruga gluhih i nagluhih u partnerstvu s Gradom Nova Gradiška i Industrijsko – obrtničkom školom Nova Gradiška. Odobren je kroz otvoreni poziv „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ kojeg je provelo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava.

Lokalna inicijativa za poticanje zapošljavanja usmjerena je na razvoj lokalnih partnerstava za zapošljavanje u cilju prevladavanja regionalnih i lokalnih različitosti te poticanja partnerskog pristupa u pripremi i donošenju politika vezanih uz stvaranje i jačanje ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama u društvu. Projekt je usklađen sa županijskom Strategijom za razvoj ljudskih potencijala.

Opširnije...

Uloga komunikacije u zdravstvu

Bila je tema stručnoga predavanja koje je u povodu Tjedna psihologije 21. veljače u prostoru novogradiške Podružnice Hrvatskog liječničkog zbora održala magistra kliničke psihologije Ljiljana Lukačević.

Okupljene članove Zbora pozdravila je na početku nove kalendarske godine predsjednica dr. Slavica Konjević-Pernar. Zahvalila je novinarima koji su pratili redovite mjesečne sastanke i tematiku koja je, kako je rekla, upravo zahvaljujući medijima bila dostupna široj javnosti.

Opširnije...

„Dobar dan, kako ste?“

S ovim pitanjem, svojevrsnim geslom, provedeno je danas mjerenje raspoloženja.

Prvo u organizaciji udruge „Pozitiva“ koja se na ovaj način uključila u obilježavanje Tjedna psihologije u Hrvatskoj i to 12-og po redu. Različite aktivnosti odvijaju se od 18. do 24. veljače, a u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore.

Opširnije...

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner