Sastanak radnih tijela Gradonačelnika

Koordinacijsko tijelo za prevenciju ovisnosti i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Nove Gradiške jučer su održali zajedničku online-sjednicu, na kojoj je usvojeno Izvješće o radu za 2020. i Plan rada za 2021. godinu za oba tijela.

Izvješća Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti podnijela je mr.spec.Ljiljana Lukačević, predsjednica Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti.

Opširnije...

Novogradiška djeca razveselila djecu Gline (foto/video)

Paketi najmlađih Novogradiščana, njih 120 , uručeni su 18. siječnja mališanima Dječjeg vrtića „Bubamara“ u Glini, njihovim sestrama i braći, djeci djelatnika vrtića, ali i djeci polaznicima tamošnje „male škole“.

Na svu sreću zgrada Dječjega vrtića je novije gradnje i nije pretrpjela oštećenja u potresu.

Opširnije...

Završna konferencija projekta energetske obnove i uređenja dijela Odjela OB Nova Gradiška

Održana je 15. siječnja ispred Ureda ravnatelja novogradiške Opće bolnice.

Domaćin je bio ravnatelj dr. Josip Kolodziej, a konferenciji su bili nazočni predstavnici Izvođača radova i Nadzora, a bile su to domaće tvrtke Klindžić gradnja i Arhitektonski ured Višnje Lasović-Kožoman, kao i župan Brodsko-posavski Danijel Maušić i dožupan Damir Mirković.

Opširnije...

Izrazi sućuti - Viktor Alekšević

U ime svih članova Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Brodsko-posavske županije i Ogranka Nova Gradiška izražavamo najdublju sućut  članovima obitelji, rodbini, prijateljima i svim ožalošćenima  povodom smrti plemenitog i nikad zaboravljenog hrvatskog branitelja, pukovnika Hrvatske vojske Viktora Alekševića, koji je u našim životima ostavio neizbrisiv trag.

Opširnije...

Obilježena 29 obljetnica Međunarodnog priznanja RH

Skromno, ali dostojanstveno i prema svim epidemiološkim mjerama, u Novoj je Gradiški obilježen 15. siječanj, datum na koji je prije 29 godina RH postala međunarodno priznata država.

Tim povodom odana je počast žrtvi hrvatskih branitelja polaganjem vijenaca, cvijeća, paljenjem svijeća i molitvom kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima, kao i kod spomen obilježja prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

Opširnije...

I novogradiški obrtnici pomažu potresom pogođenom području

Na inicijativu Josipa Mirčića, predsjednika ceha graditeljstva novogradiškoga Udruženja obrtnika, što je odmah prihvatio i Tomislav Šimić predsjednik udruženja, mnogi su se naši poduzetnici odazvali pomoći mještanima pogođenima potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Pomagali su sanirajući najnužnija oštećenja na kućama, ali i građevinskim materijalom, a saznali smo to od jednog od sudionika ove akcije Dražena Madžarevića, koji je u razgovoru s nama podijelio i osobne dojmove, osjećaje i iskustva.

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Openradio banner

HAV banner

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner