Novogradiška Opća bolnica dobila vrijedne donacije; pripremljen manji respiracijski centar; neke ambulante već otvorene, neke će biti poslije uskrsnih blagdana

Danas je Opća bolnica Nova Gradiška dobila vrijednu donaciju FFP2 zaštitnih maski, a donirao ih je novogradiški Rotary klub, dok ih je dr. Josipu Kolodzieju predala dr. Dubravka Klobučar, predsjednica Rotary kluba NG, inače voditeljica Odjela pedijatrije.

Zahvala na donaciji

Opširnije...

Situacijom u Gradu zadovoljni, a u Bolnici uskoro počinju s radom i neke redovne ambulante

U Gradskoj je vijećnici 30. ožujka poslije zasjedanja Gradskog stožera civilne zaštte održana redovna Konferencija za novinare na kojoj je Borislav Vidošić, načelnik Stožera izrazio zadovoljstvo trenutnom situacijom u gradu te dodao kako su svi članovi Stožera u svakom trenutku dostupni i kako se situacija drži pod kontrolom.

-Zadovoljni smo i Izvješćem ravnatelja Bolnice. Broj oboljelih porastao je za jednu osobu, koja, prema našim saznanjima, nije sa područja grada Nova Gradiška, a sada ih je na području BPŽ ukupno 4- istaknuo je Vidošić u uvodu Konferencije za novinare.

Opširnije...

25. godišnjica provedbe Programa psihosocijalne pomoći sudionicima i stradalnicima Domovinskog rata na novogradiškom području

Sve je počelo 1. travnja 1995. godine kada je, slijedom odluke Vlade RH o osnivanju  Operativnog stožera za pomoć ratnim stradalnicima i pilot-programa psihosocijalne pomoći, u Novoj Gradiški formiran Tim za psihosocijalnu pomoć sudionicima i stradalnicima Domovinskog rata. 

U međuvremenu je pilot-program izrastao u Nacionalni programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima Domovinskog rata.

Opširnije...

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner