Povećanje poslovne učinkovitost i konkurentnosti tvrtke David d.o.o. kroz ulaganje u informačko komunikacijsku tehnologiju

logo david

Cilj projekta, kojega tvrtka David d.o.o. Staro Petrovo Selo provodi u razdoblju od 1. kolovoza 2017. do 28. veljače 2018. godine je povećanje poslovne učinkovitost i konkurentnosti tvrtke stvaranjem preduvjeta za praćenje poslovanja u realnom vremenu i ubrzanjem poslovnih procesa ulaganjem u informatičko komunikacijsku tehnologiju.

Projektom se značajno unapređuje informačka opremljenost, nabavlja se novi integrirani poslovni informacijski sustav (softver), a realizacija projekta odvija se na području s razvojnim posebnostima i to u Okučanima i Starom Petrovom Selu (stupanj razvijenosti I, do 50 % prosjeka RH) te Novoj Gradiški (stupanj razvijenos II, od 50% do 75 % prosjeka RH).

Nabavkom i instaliranjem suvremene i brze računalne opreme (hardver) te nabavkom  i implementiranjem integriranog poslovnog sustava (softver) s kvalitetnim modulom izvještavanja rezultirat će povećanjem prihoda i broja zaposlenih tvrtke David d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta je 373.695,85 kn, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 241.377,02 kn.

logo david 1

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost David d.o.o.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner

AEM-logo-banner