Za sigurniju i udobniju vožnju

U prijepodnevnim satima ispred zgrade gradske uprave upriličeno je predstavljanje novih kombi vozila za prijevoz putnika koja je Grad Nova Gradiška osigurao za potrebe gradskih institucija, Udruga i Saveza sportova Nova Gradiška.

Predstavljanje kombi vozila

Po riječima Gradonačelnika Vinka Grgića u gradu su se odlučili za taj korak iz razloga što veliki broj Udruga , sportskih klubova i gradskih institucija do sad se snalazilo na sve moguće načine da bi otišli na razno razne manifestacije a grad nije mogao svima na adekvatan način riješiti siguran i udoban put do krajnjih odredišta.

Kako je u vlasništvu grada do sad bilo jedno kombi vozilo za prijevoz putnika, ispostavilo se da je isplativiji način nabavka vozila nego kao do sad, iznajmljivanje vozila, što uvelike olakšava rad i putovanja svih organizacija civilnog društva, sportskih udruga i gradskih institucija iz grada Nova Gradiška.

Predstavljanje kombi vozila

Financijski gledajući ova investicije je u svakom slučaju daleko isplativija nego kao što je bilo do sad čisto što godišnja razina održavanja postojećeg prijevoza sa troškovima registracije je u visini jednog novog kombi vozila, o sigurnosti putnika i da ne govorimo. Između ostalog na kombijima su predstavljeni i novi vizuelni identitet grada kojim se želi i na taj način približiti grad iz koga dolazimo.

Predstavljanje kombi vozila

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner