Oproštaj od srednje uz quadrillu

Još jedna generacija novogradiških maturanata oprostila se od srednje škole.

 Quadrilla 2018.

Proteklih su se dana družili i zabavljali u Gradu, a 22. svibnja točno u podne na središnjem novogradiškom trgu otpjevali su studentsku himnu "Gaudeamus igitur".

Potom je uslijedila i tradicionalna quadrilla. Uvježbali su ih profesori Aleksandar Jović, Mladen Šop, Gordana Fijačko, Manda Vincetić i Gordan Pribanić. Podijelili su s njima radost i njihovi roditelji, prijatelji, profesori, ravnatelji, a gradonačelnik Vinko Grgić poželio im je uspješan nastavak obrazovanja, ali i poručio kako ih njihov grad očekuje i po završetku školovanja.

Quadrilla 2018.

Poslije zajedničkog slavlja u središtu grada maturanti su u veseloj povorci na čelu koje je bio gradonačelnik Vinko Grgić sa suradnicima iz Odsjeka za društevne djelatnosti Mihaelom Đeraj i Markom Ćosićem te Dinka Matijević, direktorica TZ, stigli na "ljetnu" gdje ih je ponovno čekala glazba o kojoj je brinuo Karlo Matijević kao i večer prije (Karlo je tehničar u Školskom radiju ETŠ i ekonomske škole).

Quadrilla 2018.

I Građanska inicijativa "NG-Buntovnici" svim maturantima želi svako dobro, puno zdravlja, ljubavi i uspjeha na životnom putu koji je pred njima.