„Humanitarni paket za Slavoniju i Pounje“

Naziv je projekta, u sklopu kojega kao partner, Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška provodi treću po redu donacijsku kampanju s ciljem povećanja svijesti građana o doniranju.

Foto: Brodportal

Kampanju provode od danas , pa sve do 24. lipnja, a organiziraju prikupljanje prehrambenih artikala za korisnike, primatelje humanitarne pomoći, osobito obitelji s troje i više djece .Ovim putem upućuju poziv poljoprivrednim proizvođačima, Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, trgovačkim društvima, obrtima, zadrugama da se doniranjem viška svojih prehrambenih proizvoda uključe u kampanju.

Prikupljene proizvode možete donijeti od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 15 sati na adresu Gradskog društva Crvenog križa, Ulica Miroslava Kraljevića broj 6 Nova Gradiška ili nazvati na telefon broj 364-550 ili 363-888 i dogovoriti se s djelatnicima Crvenog križa o preuzimanju donacije.

Poziv je upućen i svim ljudima dobre volje za sudjelovanje u kampanji, a donacije mogu donijeti u prostorije Gradskog društva Crvenog križa.

Podjela prikupljenih donacija bit će od 25. do 28. lipnja ove godine.

Iako danas većini ljudi nije lako u svakodnevnom životu, ipak ima i onih ranjivijih kojima je naša pomoć prijeko potrebna. Dobro je poznato da su naši sugrađani osjetljive na potrebe drugih i vjerujemo kako će tako biti i ovoga puta.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner