„Ljetna izložba“

U organizaciji novogradiškog Foto kluba „F4“ u prostoru bivše prodavaonice „Presoflex“,u središtu grada 15. je kolovoza otvorena izložba fotogarfija, a u sklopu sadržaja ovogodišnjeg 23. NG glazbenog ljeta.

Okupljenima je dobrodošlicu poželio Gabrijel Vrebac, novoizabrani mladi predsjednik, ukratko upoznao s radom Kluba, kao i s postavom izložbe. Njome se predstavilo 11 autora;:

Antonio Vivallos Bjelić, Branko Ivanović, Domik Poletto, Đuro Valentić, Filip Štefanović, Gabrijel Vrebac, Goran Dorić, Romana Miler, Tomislav Hajek, Tomislav Petrović i Zvonko Oršulić i to u nekoliko kategorija: landscape, nature, street i akt.

 

„Ljetna izložba“ predstavlja retrospektivu djelovanja kluba i njegovih članova. Inače Foto klub „F4“ djeluje više od 10 godina. Od samog početka okuplja zaljubljenike u fotografiju i nastoji ju približiti građanima Nove Gradiške, educirati mlade i upoznati ih s ljepotama ove umjetnosti. A kada je riječ o mladima Foto klubu „F4“ pridružilo se nedavno četvero novih članova, među kojima su i studenti, čime se u Klubu izuzetno ponose.

Izložbu je otvorila Ivana Trupina, zamjenica novogradiškog gradonačelnika i tom prigodom pohvalila članove i ove Udruge koji svojim radom promoviraju Novu Gradišku diljem Hrvatske, ali i izvan njezinih granica.

Po otvorenju izložbe članovi Foto kluba su najtrofejnijem članu Goranu Doriću priredili iznenađenje uručivši mu nagradu za sve što je do sada učinio kako za Klub tako i za promociju slikanja svjetlopisom.

Foto klub „F4“ zahvaljuje i ovim putem svima koji su pomogli ostvarenje ove izložbe, posebno Gradu Nova Gradiška, OŠ Ljudevita Gaja te Jeleni Kovre. Izložbu možete razgledati do nedjelje 19. kolovoza.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner