Završnica CMC200 uz Bajagu (foto/video)

Završna večer CMC-TV Slavonija festa "CMC200" održanog u Slavonskom Brodu 25. kolovoza 2018. izvrsno je započela sa nizom vrhunskih bendova.

CMC Slavonija fest CMC 200 (25.08.2018.)

Publika je mogla uživati hitovima Emir & Frozen-a, Fluenets-a, Artan Lili, Pravila igre, Flyer, Komuna, Teške industrije, Neki to vole vruće i Opće opasnosti.

Benda koji je zaštitni znak slavonskog R'n'R' a koji su bili samo uvod onoga što su svi sa velikim oduševljenjem iščekivali.

CMC Slavonija fest CMC 200 (25.08.2018.)Dvoiposatni koncert Bajage i instruktora. Iako je u jednom trenutku krenuo snažan pljusak, a kako to reče voditelj programa Dalibor Petko ni kiša nije nadjačala želju publike i dobar rock'n'roll. U svom prvom nastupu na CNC fetsu i u Slavonskom Brodu, Bajaga je dirnuo srca publici svih generaacija. Svojim Plavim safirom, Tišinom, Dvadesetim vekom, ali i novim velikim hitovima nagnao publiku i na pjesmu i na ples. „Tvrđom“ u Slavonskom Brodu je do ranih jutarnih sati odzvanjala muzika i pjesma da bi završni izlazak na bis završio sa svma poznatom pjesmom Drugovi moji, koju su prihvatili svi u mnogobrojnoj publici. Organizator ovog trećeg po redu događanja pokazao je punu profesionalnost na radost svih izvođača kao i posjetitelja kako domaćih tako i iz susjednih zemalja.

CMC Slavonija fest CMC 200 (25.08.2018.)

Savonski Brod se pokazao u veoma dobrom svjetlu i vjerujemo da ova muzička poslastica ima zagarantiranu budućnost u gradu na Savi.

UNITAS WebRadio On line:09:00-22:00 h Klikni i slušaj

UNITAS WebRadio Nova Gradiška

R Winamp R WMP

R Real R Quik

Suradnici

 Logo  TZ GNG 1

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner