Promocija knjige Zrinka Kapetanića

U petak, 18. siječnja, u Zagrebu, u jednoj od najstarijih kulturnih ustanova u Hrvatskoj, Matici hrvatskoj, održana je promocija knjige književnika i načelnika Policijske postaje Okučani, Zrinka Kapetanića, ‘U šutnji pjevam’.

Promocija u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Novoj Gradiški, okupila je sedamdesetak zainteresiranih čitatelja, ljubitelja pisane riječi i Zrinkovih prijatelja.

Opširnije...

Suicidalov album ubrzo je na tržištu

Mladi reper sa podužim stažem na bini Matej Dučkić poznatiji kao Suicidal u veljači ,,izbacuje'' svoj album na tržište.

Oni koji su imalo upoznati s njegovim dugogodišnjim radom znaju kako do sad u svojoj karijeri ima zavidan broj glazbenih suradnji i još više nastupa pa smo ga pitali nekoliko pitanja o nadolazećem albumu, dosadašnjim suradnjama, što misli o ženama u hip-hopu… Pročitajte što smo saznali:

Opširnije...

Umjetnost u službi humanosti

“Lupinizam za autizam”  je izložba fotografija djece s autizmom koju potpisuje renomirani hrvatski I svjetski umjetnik Stephan Lupino.

Koji se spremno odazvao humanitarnoj akciji Udruge za autizam “Sunce” NG kako bi pomogao u prikupljanju sredstava za završetak uređenja I opremanja senzornoga parka u dvorištu zgrade koju je Udruga dobila na korištenje od Grada Nova Gradiška, koji ju I inače prati u svim akcijama.

Opširnije...

"U dugim kosama vjetra"

Naziv je likovno-pjesničke mape autora Tomislava Petranovića-Rvata i novogradiške pjesnikinje, Evice Kraljić, poznate diljem Hrvatske, ali i izvan njezinih granica. 

Iako nastala 2003. godine kada je promovirana u organizaciji Gradske knjižnice Nova Gradiška nikada ju do 7. prosinca ove godine nismo imali prigodu vidjeti i kao izložbu.

Opširnije...

GODIŠNJAK br. 18. u rukama čitatelja

Svjetlo dana ugledao je, kao i prethodnih 17., u nakladi novogradiškoga Ogranka Matice hrvatske koja je 5. prosinca u Gradskoj vijećnici upriličila i svečanost njegova predstavljanja.

Stihovima autorske pjesme MJESEC, objavljene uz još dvije u GODIŠNJAKU dobrodošlicu je poželio Zrinko Kapetanić, čija će nova zbirka pjesama uskoro biti promovirana, a tisakana je također u nakladi Ogranka Matice hrvatske NG.

Opširnije...

Potkategorije

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

HAV banner
AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner