Obilježen blagdan Svetog Nikole u Općini Rešetari (foto)

Blagdan Svetog Nikole u općini Rešetari obilježen je kroz dva dana, nedjelju 3.12. i srijedu 6.12.2017.

Image00001

 

 

 

 

 

 

 

 Društvo „Naša djeca" Rešetari u suradnji s Konjogojskom udrugom „Konji bili – konji vrani" , na čelu s Draženom Madžarevićem priredili su najmlađim stanovnicima općine veliko iznenađenje i unijeli veselje u svaki kutak naše općine.

Sveti Nikola došao je i ove godine u Narodnu knjižnicu i čitaonicu „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci

„Sveti Nikola došao je i ove godine u našu knjižnicu“ naziv je još jedne kreativno-likovne radionice u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci

Sveti Nikola u Gornjim Bogićevcima

koja je upravo ovih dana održana u samoj knjižnici. Kako se bliži vrijeme velikog BLAGDANA BOŽIĆA i nadolazećeg SVETOG NIKOLE  kojeg vole i mali i veliki, i djeca i odrasli jer to je omiljeni svetac djece i njihov veliki zaštitnik.

"I u mome gradu Vukovar svijetli"

Molitveni je i humanitarni program održan u Cerniku 17. studenoga navečer, uoči 26. obljetnice pada grada-heroja Vukovara.

Organizatori su bili Franjevački samostan, OŠ "Matija Gubec" i Općina Cernik. Tako su se i vjernici cerničke župe, kao i svi ljudi dobre volje, pridružili sudionicima programa sličnog sadržaja, kojega su u dvorištu vukovarske bolnice, gotovo u isto vrijeme, organizirali mladi grada Vukovara.

Kreativna radionica "SVETI NIKOLA"

Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci organizirala je i održala dana 02.12.2016. godine još jednu kreativnu radionicu ovaj put posvećenu blagdanu SVETOG NIKOLE.

Radionica simboličnog naziva  „DOĐI SVETI NIKOLA U NAŠU KNJIŽNICU I NAPUNI DAROVIMA NAŠE ČIZME“.

UNITAS WebRadio

R Winamp R WMP

R Real R Quik

AEM logo rad nakladnika

Suradnici

TZGNG logo

 baner.romski portal

 UDD logi

LUNA logo

LAG baner

AEM-logo-banner