Izdvojen Glas - OCD ili „Stvaramo nova poznanstva“

Poziv udrugama i organizacijama civilnog društva

Iako od ranije poznati po portalu NG BUNTOVNICI ( medij po kojemu upravo prebirete informacije), koji je u proteklih nekoliko godina postao relevantan informativni prostor sa sve brojnijom vlastitom publikom, zadovoljstvo nam je upoznati Vas kako je 20. srpnja sa svakodnevnim emitiranjem počela naša druga, značajno mlađa, medijska platforma-

UNITAS WEB RADIO, prvi i za sada jedini neprofitni internet radio u Slavoniji.( nije zgorega ni pohvaliti se podatkom kako je takvih medija trenutno samo 8 u čitavoj Hrvatskoj). Obzirom da smo nastali iz organizacije civilnog društva, želja nam je postati mediji koji će svim regionalnim, ali i nacionalnim udrugama, kao i predstavnicima nacionalnih manjina, pružiti prostor na kojemu će moći potpuno besplatno prezentirati svoj rad i aktivnosti kojima svakodnevno značajno obogaćuju život lokalne zajednice. Radujući se zajedničkoj uspješnoj suradnji,  s dobrodošlicom Vas očekujemo .

Pronađite nas ovdje, dakle na portalu NG BUNTOVNICI, u globalnim prostranstvima internet radija  ( odi na vrh stranice, skroz gore, desno, klikni i slušaj ) ili u prostoru redakcije u Frankopanskoj ulici 85.

Čekamo Vas!

REDAKCIJA UNITAS WEB RADIJA